En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar alışılagelen kapı kolu kabilinden olur.

Skolastik bünyelarda yapı hariçlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni strüktürlarda (ekol, kızılışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Gelişen teknolojiyle birlikte yangın merdiveni seçenekleri, elan aşkın muteber hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her çağ izlem eden bir firmayız.

Bu kapılar çizgi olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yürütmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman Yangın Çıkış Kapısı olmalıdır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, bizatihi kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Yangın kapıları rastgele bir işletme yahut nesil sahibi için harika bir yatırımdır çünkü çok yaraşır maliyetlidirler; elverişli korumaya iye olmanın ne kadar önemli olduğunu anlamanız muhtevain binanızın yangın müdafaasının akim olduğu birlik bir örnek yeterlidir!

Bunun sinein bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangına Metanet: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylelikle yangın üzere durumlarda dahi baplar insanların çıkışı ciğerin elverişli konumda olur.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

İşyeri ve Ticari Binalar: İşyeri ve ticari binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu, yapı yüksekliğine ilişkilı olarak Umumi olarak, 2023 yılı itibarıyla 30 metreden henüz güçlü olan alışverişyeri ve ticari binalarda yangın merdiveni mecburi hale gelmektedir.

İnsanlar tarafından kullanılmak üzere tasarlanan her yapı, yangın yahut öteki evgin durumlarda kullanıcıların çabucak kaçışlarını sağlayacak yerinde kaçış yolları ile donatılır.

Report this wiki page